Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utveckla din träexport till Kanada

2018/10/26 - 11:00 - 13:00

Ny byggteknologi, ändrade regler för träbygge, och ett större intresse för miljövänligt byggmaterial har gjort att efterfrågan på träbyggnation och trähus ökat i Kanada. Smart Housing Smålands temagrupp export bjuder in dig till ett lunchseminarium tillsammans med Business Sweden den 26 oktober. Du får veta mer om möjligheterna att exportera till Kanada och vilka trender vi ser inom skogsindustrin och träbyggnation.

Sverige och Kanada har en stark handelsrelation. Båda länderna är mycket industrialiserade, tekniskt avancerade och har många kulturella likheter och gemensamma värderingar. CETA, det nya frihandelsavtalet mellan Kanada och EU, har dessutom gjort handeln enklare.

Välkommen på lunchseminarium den 26 oktober!

Agenda

  • Kanada – världens största exportör av träprodukter
  • CETA frihandelsavtal
  • Trender inom skogsindustrin
  • Trender inom träbyggnation
  • Smart Housing Småland – vi hjälper dig vidare med din exportsatsning!

Anmälan
Anmäl dig till Mattias Viktorsson, mattias.viktorsson@ri.se senast den 23 oktober. Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch.

Smart Housing Smålands temagrupp export arrangerar seminariet tillsammans med Business Sweden, Almi, Enterprise Europe Network, RISE, Träcentrum, Region Kronoberg, Linnéuniversitetet, Sveriges träbyggnadskansli och TMF.

Detaljer

Datum:
2018/10/26
Tid:
11:00 - 13:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Träcentrum
Framtidsvägen 1
Nässjö, Sverige
+ Google Map
View Plats Website