Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvalitetsmässan

2019/11/12 - 2019/11/14

Kvalitetsmässan är en mötesplats för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande. Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och är numera Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Konferensprogrammet med runt 170 seminarier är navet i arrangemanget. Toppolitiker blandas med innovativa nytänkare, forskare med toppchefer och utvecklingsmänniskor från hela Sverige med personer från övriga världen som hjälper till att lyfta blicken globalt.

Fem nationella utmärkelser bidrar till att konferensprogrammet erbjuder en uppsjö av goda idéer och framgångsrika exempel på utveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, landsting, regioner och statliga myndigheter som redan är i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

På fackmässan kan du ta del av ett digert program av öppna seminarier och scenaktiviteter, samt träffa de runt 150 organisationer som ställer ut på mässan.

Detaljer

Börjar:
2019/11/12
Slutar:
2019/11/14
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,
https://kvalitetsmassan.se/

Plats

Svenska mässan
Göteborg, + Google Map