Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vad gäller för svenska företag i Norge och vilka stöd finns?

2019/03/12 - 08:30 - 13:00

Norge är en viktig handelspartner för Sverige. Nu har du chansen att träffa aktörerna som kan ge dig stöd på vägen. Experter delar med sig av sina kunskaper kring export av produkter och tjänster samt etablering. Med hjälp av ett pedagogiskt exempel visar de steg för steg vilka regler som gäller och vilka möjligheter du har.

Tisdagen den 12 mars  är du välkommen till ett kostnadsfritt seminarium med lunch, arrangerat av Svinesundskommittén (årskonferens för projektet Gränsmöjligheter) i samarbete med Norsk-Svenska Handelskammaren och Norges generalkonsulat i Göteborg. Gränsexperterna som medverkar är bland annat Grensetjänsten, Skatteverket, Ecus, KGH Customs Services och KGH Accountancy & VAT Services och Regionalt Exportcenter Västra Götaland.

Seminariet riktar sig främst till dig som är företagare och redan gör, eller planerar för, affärer med Norge. Våra experter ger vägledning så du kan undvika krångel och misstag när du exempelvis skickar varor eller personal till Norge eller funderar på att etablera företag i vårt grannland. Du får naturligtvis alla möjligheter att ställa dina svåraste frågor till experterna, både under seminariet och lunchen.

Program och anmälan hittar du här.

En inbjudan förmedlad av SHS temagrupp export.

Detaljer

Datum:
2019/03/12
Tid:
08:30 - 13:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Norges Hus
Skånegatan 16
Göteborg,
+ Google Map