2017-09-28

ProWOOD+-doktorand söks till Flexator

Gillar du företagsanknuten forskning? Då är kanske tjänsten som forsknings- och utvecklingsingenjör något för dig eller någon du känner.

Tjänsten är en strategisk satsning för framtiden där man kommer arbeta med att utveckla kunskap och förbättra verksamheten utifrån Flexators tekniska plattform. I tjänsten ingår forskarstudier till 80 % inom företagsforskarskolan ProWOOD+.

Du kommer arbeta med att utveckla kunskap och metoder för plattformsbaserat industriellt byggande och vara forskarstuderande vid Tekniska högskolan i Jönköping (JTH) inom företagsforskarskolan ProWOOD+.

Läs mer om tjänsten här.

Mer information
Flexator
Forskarskolan ProWOOD+
Forskarutbildning JTH

Om forskarskolan ProWOOD+
Forskarskolan ProWOOD+ drivs av Jönköping University (JU) i samarbete med Linnéuniversitetet (Lnu) och Träcentrum i Nässjö, med stöd från KK-stiftelsen och deltagande företag. Forskarskolans inriktning är Industriell produktframtagning för en proaktiv träindustri. Baserat på identifierade behov i träindustrin kombineras kunskap om industriell produktframtagning med kunskap om de förutsättningar trämaterialet ger. Fokus är i huvudsak på trämanufaktur, dvs. den del av träindustrin som adderar värde till sågat material där kvalitet på inkommande material är en faktor som beaktas.