Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovationsdag och invigning av RISE nya huvudkontor, 16 aug

2017/08/16 - 13:00 - 18:00

RISE* huvudkontor flyttar in på Lindholmen i Göteborg. Det vill vi fira med en innovationsdag 16 augusti som avslutas med invigning och mingel. Du är välkommen!

Med start klockan 13.00 presenteras flera spännande projekt med fokus på kunskapslyft och näringslivsutveckling. Lise-Lotte Uhlir från RISE Processum kommer bland annat att berätta om Vinnväxt-programmet och framtidens bioraffinanderi.

Från RISE nystartade forskningsråd deltar bl. a. Torbjörn Lundahl, Ericsson, Andreas Regnell, Vattenfall och Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad i diskussion och  framtidsspaning tillsammans med närings- och innovationsminister Mikael Damberg och vd Pia Sandvik. Mellan samtalen och presentationerna blir det fikamingel och smakprov från vår verksamhet i form av olika demos.

Dagen avslutas sedan med invigning av RISE huvudkontor, fortsatta samtal och mingel.

Läs mer och anmäl dig här.

 

* Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE, Research Institutes of Sweden – Sveriges forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.

Som ett starkt, oberoende, forskningsinstitut, erbjuder vi ett brett spektrum av spetskompetenser, forsknings- och innovationstjänster och gränsöverskridande affärsområden för SME, industri, akademi och offentlig sektor. I global samverkan möjliggör vi förnyelse och värdeskapande innovationer för ökad konkurrenskraft och en hållbar samhällsutveckling.

RISE 2200 anställda finns på 30 platser i Sverige och även utomlands. RISE ägs av den svenska staten och under 2017 etableras RISE huvudkontor i Göteborg.

Moderbolaget RISE Research Institutes of Sweden AB namnändrade till RISE Research Institutes of Sweden Holding AB (RISE Holding AB) den 28 februari 2017. Dotterbolaget SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB namnändrade till RISE Research Institutes of Sweden AB (RISE AB) den 16 mars 2017.

Detaljer

Datum:
2017/08/16
Tid:
13:00 - 18:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör