Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webinar om sjukhus i trä – utmaningar och möjligheter med komplex träbyggnad

2020/12/07 - 13:30 - 15:00

Gratis

Vill du lära dig mer om komplex träbyggnad, och öka dina kunskaper om möjligheter och utmaningar med sjukhusbyggnader i trä?

Smart Housing Småland bjuder in till ett webinarium om sjukhus i trä, där resultat från den uppmärksammade förstudien ”Sjukhusbyggnader i trä – vad vet vi idag och vad är gjort?” presenteras.

Sedan studien släpptes våren 2020 har flera aktörer visat intresse för att medverka i ett större huvudprojekt om sjukhus byggda i trä. Nu vill Smart Housing Småland ge fler chansen att få veta mer om projektidén och slutsatserna från förstudien, och dessutom ta del av goda exempel på svåra träbyggprojekt som har lyckats.

”Det här är en möjlighet att öka kunskapen om komplexa träbyggnader. För den som är nyfiken på just sjukhus i trä är det ett tillfälle att få en omvärldsanalys på området, men också få tips och råd om vad som är viktigt att tänka på vid den här typen av svåra byggnationer i trä”, säger Mårten Västerdal och Magnus Falk, projektledare på RISE

Varmt välkommen!

PROGRAM OCH TALARE
Anders Gustafsson, forskare, RISE. ”Summering av förstudie Sjukhus i Trä av Smart Housing Småland”
Cristiana Caira, arkitekt, Centrum för Vårdens Arkitektur, Chalmers. ”Trä och vårdarkitektur”
Frida Tjernberg, konstruktör BTB. ”Erfarenheter och möjligheter från projektering och konstruktion av komplexa träbyggnader respektive sjukhus”
Aida Davallou, masterstudent inom arkitektur och hållbarhet på Chalmers berättar om sitt masterprojekt om vårdmoduler i trä

Under webbinariet kommer det finnas utrymme för frågor
Anmäl dig här!

Läs nyhetstexten om webinariet

Arrangör

Smart Housing Småland
Telefon:
010 516 62 66
E-post:
info@smarthousing.nu
View Arrangör Website