Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Woodrise 2019

2019/09/30 - 2019/10/04

WoodRise är en global kongress som samlar nyckelaktörer, beslutsfattare, branschorganisationer och företagare från hela världen inom träbyggnation, från tillförsel av skogsråvara till förvaltning av högre trähus. Över tusen deltagare från tjugo länder närvarar för att ta del av de senaste trenderna och öka kunskapen om den kanadensiska och internationella marknadens potential.

Genom att delta får svenska företag en unik chans att knyta internationella kontakter inom branschen och utforska affärsmöjligheter drivet av det växande intresset för trä som ett viktigt byggmaterial vid utvecklingen av hållbara städer.

Sverige är väl representerade med talare från RISE, White Arkitekter, Martinsons, Lunds universitet och Växjö stad.

Svensk delegation på plats – är du intresserad?
Det kommer att finnas Svensk delegation på plats med företrädare från både näringsliv, offentliga sektorn och akademi. Ledande branschorganisationer, byggföretag, arkitektkontor och universitet från Sverige deltar för att främja samarbete och kunskapsutbyte inom träbyggnation mellan Sverige och Kanada. Vi välkomnar företag inom både skogs-, trä-, och byggindustrierna.

Svensk mottagning, nätverksträffar och match-making arrangeras för deltagarna under kongressen. För kostnadsuppgift och mer information, vänligen skicka en intresseanmälan.

Arrangörer för den svenska delegationen är Business Sweden, RISE, enterprise europe network, Träcentrum, Region Kronoberg, Smålands skogs- och trästrategier, Almi och Smart Housing Småland.

Intresseanmälan och mer info (svensk mottagning, nätverksträffar och match-making)
Christina Keighren, Business Sweden christina.keighren@business-sweden.se
Mattias Viktorsson, RISE, Mattias.Viktorsson@ri.se

Detaljer

Börjar:
2019/09/30
Slutar:
2019/10/04
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
https://woodrise2019.ca/en/

Plats

CENTRE DES CONGRÈS DE QUÉBEC
1000 Boulevard René-Lévesque E
Québec, Kanada
+ Google Map