Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Temadag om ledningssystem för kvalitet och miljö

2019/01/23 - 10:00 - 15:00

Jönköping International Business School och BOOST-projektet bjuder in till en temadag om ledningssystem för kvalitet och miljö.

Har ni stått inför situationen att en kund kräver att företaget certifieras enligt en kvalitets- och miljöstandard? Vilka är fördelarna och nackdelarna om du följer uppmaningen? Vilka olika alternativ finns? Hur kan man gå till väga? Är det möjligt att genomföra certifieringen utan hjälp från en utomstående expert? Vilka verktyg finns? Hur uppskattar man kostnaden? Finns det några vanliga problem som man bör se upp med?

Vi går bland annat igenom:

  • Grundläggande kunskaper om kvalitets- och miljöledningssystemen FR2000, ISO 9001 och ISO 14001 samt om de principer som ligger bakom ledningssystemen.
  • Hur ni kan gå tillväga för att nå en certifiering.
  • Nyttan av ledningssystem i den dagliga verksamheten utöver värdet av själva certifieringen.

Du får också möjlighet att diskutera kvalitets- och miljöledning samt certifiering med andra företagsledare.

Under andra halvan av temadagen får du som redan arbetar med ett ledningssystem för kvalitet och miljö eller är nära en certifiering, chansen att diskutera olika problem och lösningar kopplade till ledningssystemet med företagare i samma situation, forskare och revisionsledare.

Vi går igenom de olika möjligheter och problem som vanligtvis rapporteras av företag som varit certifierade enligt en ledningsstandard under ett antal år. Baserat på de utmaningar som deltagarna anser viktigast diskuterar vi olika lösningar.

Program och anmälan
Program och anmälan hittar du här.

Detaljer

Datum:
2019/01/23
Tid:
10:00 - 15:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Jönköping International Business School
Gjuterigatan 5, sal B4043
Jönköping,
+ Google Map